Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2110

450 RSD

Popust na veće količine

1 -2450 rsd
3 -9400 rsd
10 -19345 rsd
20+318 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Ova baterija ja namenjena isključivo za slušne aparate. Na svakoj bateriji se nalazi zaštitna etiketa u odgovarajućoj boji. Pre ubacivanja baterije u slušni aparat potrebno je skinuti etiketu, čime se aktivira rad baterije. Bateriju koju ste već jednom aktivirali, nije moguće deaktivirati (vraćanjem etikete na mesto gde je već stajala ne možete zaustaviti već pokrenutu bateriju). Cena se odnosi na pakovanje koje sadrži 6 kom. baterija
Napon1,4
Hemijski sastavCink-vazduh
Dimenzije11,6mm x 5,4mm (boja za prepoznavanje veličine baterije: PLAVA )
Oznake drugih proizvodjačaZA675, PR675, 675A, 675SA, DA675H, AZ675EZ, R675ZA, PR44
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na dizajn, natpis na bateriji i vrstu ambalaže u kojoj je upakovana baterija.