Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2173

850 RSD

Popust na veće količine

1 -2850 rsd
3 -5730 rsd
6 -9670 rsd
10+630 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Baterija je predvidjena za bežične telefone. Sastavljena je od tri medjusobno spojene ćelije.
Napon3,6V
Kapacitet850mAh
Hemijski sastavNi-Cd
Dimenzije52mm x 42mm x 14mm
Oznake drugih proizvodjačaGE TL26400, HHR-P402, P-P511, P-P511A, N4HKGMA0001
Formiranje baterijePreporučuje se da ovu bateriju prilikom prvog korišćenja "formirate". To znači da kada je ubacite u telefon, slušalicu od telefona postavite na bazu (tj. na punjač) i punite bateriju sledećih 14 sati neprekidno. Pri tom taj telefon nemojte koristiti. Najpogodnije je da to uradite preko noći. Posle 14 sati punjenja baterije, skinite slušalicu sa baze i telefon normalno koristite ne vraćajući ga na bazu dokle god baterija radi, odnosno sve dok se baterija potpuno ne isprazni. Ovaj prvi ciklus punjenja baterije do kraja i pražnjenja baterije do kraja se zove "formiranje baterije". Kada ste odradili "formiranje baterije" sada možete koristiti telefon onako kako vama odgovara i dopunjavati ga po potrebi bez vremenskih ograničenja. Ovakvim postupkom omogućavate da se izbegne memorijski efekat i tada ove baterije ostvaruju maksimalni kapacitet.
Koristan savetPunjive baterije, kao što je ova, po proizvođačkoj specifikaciji, mogu se dopunjavati oko 1000 puta. Ukoliko svaki dan dopunjavate bateriju po nekoliko puta, onda će vaša baterija, za manje od godinu dana da izgubi kapacitet. Ukoliko bateriju punite npr. svaki drugi dan, velike su šanse da će vam baterija trajati tri godine. Ukratko: ŠTO REĐE TELEFON STAVLJATE NA PUNJAČ, UTOLIKO ĆE VAM BATERIJA DUŽE TRAJATI.
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na bateriji i vrstu ambalaže u kojoj je upakovana baterija.