Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 7014

36 RSD

Popust na veće količine

1 -936 rsd
10 -2432 rsd
25 -19930 rsd
200+28 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate DVD-R Verbatim je vrlo kvalitetan medijum za skladištenje podataka i video zapisa. Verbatim je renomirani Japanski proizvođač optičkih, audio i video medija.
Brzina narezivanja16x
Kapacitet4,7Gb podataka ili do 120 min video zapisa
PakovanjeU foliji je po 25 kom. Ukoliko poručite manje od 25 komada, diskove vadimo iz originalnog pakovanja i isporučujemo ih u ambalaži koja nam tada bude na raspolaganju.
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na disku i vrstu ambalaže u kojoj je upakovan disk.

Pogledajte i sledeće artikle